شرکت پاناسونیک

پاناسونیک

شرکت پاناسونیک که قبلا به شرکت برق صنعتی ماتسوشیتا معروف بود یک شرکت چند ملیتی الکترونیک ژاپنی در شهر کادوما، اوساکا در کشور ژاپن می باشد.

این کمپانی در سال ۱۹۱۸ تولید کننده ی سوکت لامپ های روشنایی بود و کم کم در کنار شرکت هایی مثل سونی، هیتاچی، توشیبا، پایونر و کانن تبدیل به یکی از بزرگ ترین تولید کنندگان لوازم الکترونیک در ژاپن شد. این کمپانی علاوه بر لوازم الکترونیک، محصولات و سرویس های غیر الکترونیک مثل خدمات نوسازی منزل را ارائه می کند. پاناسونیک تا سال ۲۰۱۲ چهارمین تولید کننده ی بزرگ تلویزیون در جهان بود.

پاناسونیک در لیست اصلی بورس اوراق بهادار توکیو قرار دارد و یکی از شرکت های بزرگ شاخص های Nikkei 225 و TOPIX می باشد. نام این شرکت در لیست ثانویه ی بورس اوراق بهادار Nagoya می باشد.

نام

از سال ۱۹۳۵ تا ۱ اکتبر ۲۰۰۸، نام این کمپانی “شرکت برق صنعتی ماتسوشیتا” بود. در دهم ژانویه ۲۰۰۸، کمپانی اعلام کرد که میخواهد نامش را به “شرکت پاناسونیک” تغییر دهد. تغییر نام در یکی از جلسات سهامداران در تاریخ ۲۶ ژوئن ۲۰۰۸ تصویب شد (پس از مشورت با خانواده ی ماتسوشیتا)

تاریخچه

قرن بیستم

پاناسونیک در سال ۱۹۱۸ توسط Kōnosuke Matsushita با هدف تولید سوکت لامپ های دوبلکس راه اندازی شد. در سال ۱۹۲۷ شروع به تولید لامپ دوچرخه کرد. این اولین محصولی بود که تحت نام تجاری National (ملی) به بازار عرضه شد.

در طول جنگ جهانی دوم کمپانی با شرکت هایی در ژاپن و دیگر بخش های آسیا همکاری کرد که این شرکت ها قطعات و لوازم الکتریکی مثل وسایل روشنایی، موتور، آهن های الکتریک، تجهیزات بی سیم و اولین لوله های خلا را تولید می کردند.

پس از جنگ، پاناسونیک در ژاپن ساختار خود را تحت نام تجاری Keiretsu بازسازی و شروع به تولید رادیو و لوازم خانگی و نیز دوچرخه کرد. Toshio Iue برادر کوچک تر Matsushita پس از جنگ جهانی دوم برند سانیو (Sanyo) را به عنوان یک پیمان کار فرعی راه اندازی کرد. سانیو کم کم رشد کرد و تبدیل به رقیبی برای پاناسونیک شد اما بعدها در دسامبر ۲۰۰۹ توسط پاناسونیک خریداری شد.

در سال ۱۹۶۱ Konosuke Matsushita به ایالات متحده سفر و با فروشندگان امریکایی دیدار کرد. کمپانی تحت برند پاناسونیک شروع به تولید تلویزیون برای بازار امریکا کرد و در سال ۱۹۷۹ محصولات خود را تا اروپا گسترش داد.

کمپانی از دهه ی ۱۹۵۰ تا ۱۹۷۰ از برند ناسیونال در خارج از امریکای شمالی استفاده می کرد (از این علامت تجاری نمیتوانست در ایالات متحده استفاده کند، چون این علامت مخصوص کمپانی رادیوی ناسیونال بود). این کمپانی تلویزیون، VHS VCRs، گیرنده های تلویزیونی با وضوح بالا، رادیوهای چندباند موج کوتاه و راهنمای مسیریابی دریایی را اغلب تحت نام های تجاری مختلف مثل تکنیکز، امرسان، کورتیس مت و البته پاناسونیک به امریکای شمالی صادر می کند. این کمپانی لوازم خانگی مثل اجاق گاز را نیز برای بازارهای ژاپنی و آسیایی تولید میکند. رشد سریع باعث شده تا این کمپانی بخش های تولیدی مختلفی را در سرتاسر دنیا راه اندازی کند.

این کمپانی در سال ۱۹۶۵ یک اسپیکر صوتیِ کیفیت بالا با نام Technics ارائه داد. این محصولات کیفیت بالا با استقبال جهانی روبرو شدند و یکی معروف ترین آنها دستگاه های ضبط آن نظیر SL-1200 هستند که به خاطر عملکرد، دقت و دوام شان معروف شده اند. در طول دهه ی ۱۹۷۰ و اوایل ۱۹۸۰، پاناسونیک به تولید لوازام الکترونیکی تخصصیِ کیفیت بالا مثل رادیوهای موج کوتاه پرداخت و مسیر موفق تولید گیرنده های استریو، پخش کننده های CD و دیگر لوازم را توسعه داد.

در سال ۱۹۷۳ ماتسوشیتا یک سرمایه گذاری مشترک را با گروه تولیدی Anam به نام Anam National انجام داد.

در سال ۱۹۸۳ ماتسوشیتا Panasonic Senior Partner اولین کامپیوتر ژاپنیِ کاملا سازگار با IBM PC را روانه ی بازار کرد.

در نوامبر ۱۹۹۰، ماتسوشیتا سهام شرکت رسانه ی امریکایی MCA Inc را به ارزش ۵۹ میلیارد دلار خریداری کرد. پس از آن ماتسوشیتا ۸۰ درصد از MCA را در آوریل ۱۹۹۵ به ارزش ۷ میلیارد دلار به کمپانی سایگرام فروخت.

در سال ۱۹۹۸ ماتسوشیتا Anam National را به Anam Group فروخت. Anam National با Anam Electronics ادغام شده بود.

از سال ۲۰۰۰ تا کنون

در تاریخ ۲می ۲۰۰۲، Panasonic Canada سی و پنجمین سالگرد تاسیسش را در کانادا با کمک به ساخت یک “شهر موسیقی” در آبشار تورنتو جشن گرفت.

در ۱۹ ژانویه ۲۰۰۶، پاناسونیک اعلام کرد که میخواهد به منظور تمرکز بر روی تلویزیون های دیجیتال، از ماه بعد تولید تلویزیون های آنالوگ خود را متوقف کند.

در سال ۲۰۰۸، همه ی مدل های ریش تراش های الکتریک که متعلق به کارخانه پاناسونیک بودند نام شان به “ریش تراش های پاناسونیک” تغییر کرد و آنها بدون در نظر گرفتن بازارهای جهانی و ژاپنی ماتسوشیتا و ناسیونال را از نام شان حذف کردند.

در سوم نوامبر ۲۰۰۸، پاناسونیک و سانیو اعلام کردند که مذاکرات مربوط به ادغام شان را آغاز کرده اند که در نهایت منجر به خرید سهام سانیو توسط پاناسونیک شد. در دسانبر ۲۰۰۹ این ادغام انجام و منجر به افزایش درآمد به میزان ۱۱٫۲ تریلیون یوان (حدودا ۱۱۰ میلیارد دلار) شد.

با اعلام اینکه پایونر میخواهد نمایشگرهای کروپلاسمای HDTV را تولید کند، پاناسونیک بسیاری از حق اختراعات آن را خریداری و از این فناوری ها در صفحه نمایش های پلاسمای خودش استفاده کرد.

در آوریل ۲۰۱۱ اعلام شد که پاناسونیک میخواهد به منظور ساده سازی عملیات همپوشانی، تا پایان سال ۲۰۱۲ نیروی کاری اش را به میزان ۴۰۰۰۰ نفر کاهش دهد.

در ژانویه ۲۰۱۲ پاناسونیک اعلام کرد که یک معامله را با Myspace تحت عنوان Myspace TV انجام داده. Myspace TV به کاربران این اجازه را می دهد تا در حین چت کردن با دیگر کاربران بر روی لپتاپ، تبلت یا خودِ تلویزیون به طور همزمان تلویزیون را نیز تماشا کنند. به واسطه ی این همکاری، Myspace TV با تلویزیون های Panasonic Viera ادغام خواهد شد.

در یازدهم می ۲۰۱۲، پاناسونیک برنامه ی خود مبنی بر خرید ۷۶٫۲% از سهام شرکت FirePro Systems را اعلام کرد. این شرکت یک شرکت هندی است که در حوزه ی حفاظت از زیرساخت ها و رویکردهای امنیتی نظیر زنگ خطر آتش سوزی، پیشگیری از آتش سوزی، نظارت تصویری و مدیریت ساختمان فعالیت می کند.

در ۵ نوامبر ۲۰۱۲ در راستای پیش بینی شرکت در مورد کاهش سهام به میزان ۷۶۵ میلیارد ین، از فوریه ۱۹۷۵ این رقم به پایین ترین مقدار خود یعنی ۳۸۸ ین رسیده است. در سال ۲۰۱۲ سهام به میزان ۴۱ درصد کاهش پیدا کرد. در ۱۴ نوامبر ۲۰۱۲، پاناسونیک اعلام کرد که میخواهد ۱۰۰۰۰ شغل را کاهش و واگذاری های بیشتری را انجام دهد.

در ۱۸ می ۲۰۱۳، پاناسونیک اعلام کرد که میخواهد ۴۰ میلیون دلار در ساخت یک کارخانه در شهر Binh Duong در کشور ویتنام سرمایه گذاری کند که این عملیات در سال ۲۰۱۴ کامل شد.

در ژولی ۲۰۱۳، پاناسونیک بر سر خرید ۱۳ درصد از سهام شرکت تولید کننده ی لوازام خانگی Gorenje به مبلغ ۱۰ میلیون یورو توافق کرد.

پاناسونیک در یک بیانیه ی مطبوعاتی در IFA 2013 اعلام کرد که سهام “سرویس نظارت تصویری Cameramanager” را با قصد توسعه ی رویکردهای ابری میخرد.

در ژولی ۲۰۱۴، اعلام شد که پاناسونیک با Tesla Motors بر سر شرکت Gigafactory (کارخانه ی بزرگ باتری که تولید کننده ی وسایل نقلیه ی الکتریک امریکایی میخواهد آن در ایالات متحده بسازد) به توافق اولیه رسیدند. در آگوست ۲۰۱۴، تسلا اعلام کرد که این کارخانه تا سال ۲۰۲۰ در جنوب غربی یا غرب ایالات متحده راه اندازی خواهد شد. کارخانه ی ۵ میلیارد دلاری ۶۵۰۰ را استخدام خواهد کرد و هزینه های باتری تسلا تا ۳۰ درصد کاهش پیدا خواهد کرد. کمپانی اعلام کرده که به دنبال مراکز بالقوه در نوادا، آریزونا، تگزاس، نیومکزیکو و کالیفرنیا است.

در اکتبر ۲۰۱۴، پاناسونیک اعلام کرد که سرمایه گذاری اولیه اش در کارخانه ی باتری Tesla Motors به گفته ی مدیرعاملش به “ده ها میلیارد” ین میرسد.

در نوامبر ۲۰۱۴ پاناسونیک همکاری اش با Photon Interactive در راستای ایجاد علامت های دیجیتال سفارشی و شخصی در فروشگاه ها را شروع کرد.

در ژانویه ۲۰۱۵، پاناسونیک اعلام کرد که تولید تلویزیون در چین را متوقف کرده و قصد دارد سرمایه گذاری مشترک خود در شاندونگ را منحل کند.

در مارس ۲۰۱۵، از طرحش برای خرید ITC Global که یک سرویس دهنده ی مخابراتی ماهواره ای مبتنی بر هوستون است رونمایی کرد.

در آوریل ۲۰۱۵، پاناسونیک از محصولات جدیدش رونمایی و شرکتی را تحت نام تجاری خود در آفریقای جنوبی راه اندازی کرد. کمپانی هدفش استفاده از آفریقای جنوبی به عنوان سکوی پرشی به قاره ی آفریقا می باشد. اولین اهداف آن نیجریه و مصر هستند.

در ژوئن ۲۰۱۵، پاناسونیک توافق هایی را با سه شرکت وابسته به صنایع انرژی استرالیا (Red Energy، Ergon Energy و ActewAGL) برای فروش باتری های خانگی امضا کرد.

در نوامبر ۲۰۱۵، شرکت پاناسونیک اعلام کرد که تاسیسات جدیدی را از طریق شرکت تابعه ی خود شرکت پاناسونیک اکولوژی سیستم در شهر سوژو در کشور چین راه اندازی کرده تا نوع جدیدی از فیلترهای دیزلیِ کاتالیستی (DPF) را برای تجزیه ی مواد موجود در گاز خارج شده از موتورهای دیزلی تولید کند.

در فوریه ۲۰۱۶، پاناسونیک و شهر دنور یک مشارکت رسمی را در راستای ساخت کوچک ترین شهرک هوشمند در امریکا انجام دادند. جوزف ام.تیلور، رئیس و مدیر عامل شرکت پاناسونیک امریکا طرح های مشارکت در چهار زمینه ی کلیدی منتشر کرد: مسکن هوشمند و دفاتر کوچک، انرژی و خدمات رفاهی، خدمات حمل و نقل و خدمات شهری و ساختمان های هوشمند.

به دلیل افزایش رقابت در چین، سهم ۴۷ درصدیِ بازار LiIon پاناسونیک در سال ۲۰۱۴ به ۳۴ درصد در سال ۲۰۱۵ رسید. در ژوئن ۲۰۱۶، شرکت Tesla Motors اعلام کرد که کمپانی پاناسونیک تامین کننده ی منحصربفرد باتریِ سه مدل از پرفروش ترین ماشین هایش می باشد. باتری های بالاترین مدل S sedan و X SUV نیز توسط پاناسونیک تولید خواهند شد. در ابتدای سال ۲۰۱۶ رئیس کمپانی پاناسونیک، کوزوشیرو تسگوا سرمایه گذاری ۱٫۶ میلیارد دلاری این کمپانی در ساخت Gigafactory با ظرفیت کامل را تایید کرد. با این حال پس از اینکه تعداد رزروهای مدل ۳ در ماه آوریل مشخص شد، پاناسونیک برنامه های تولید را جلو انداخت و اعلام کرد که اوراق قرضه به مبلغ ۳٫۸۶ میلیارد دلار به فروش می رسند.

در سال ۲۰۱۶ این کمپانی از تلویزیون شفاف خود رونمایی کرد.

در اگوست ۲۰۱۸، کمپانی اعلام کرد به منظور اجتناب از مسائل مالیاتیِ بالقوه، پاناسونیک در اکتبر دفتر مرکزی اش در اروپا را از انگلیس به آمستردام منتقل می کند (بر اساس روش های Brexit).

اقدامات فعلی

از تاریخ ۳۱ مارس ۲۰۱۲، پاناسونیک حدودا ۳۳۰۰۰۰ کارمند را استخدام کرده و در حدود ۵۸۰ شرکت تابعه دارد. پاناسونیک در سال ۲۰۱۲ کلا ۷۸۴۶۲۱۶ میلیون ین درآمد داشت که ۵۳ درصد از آن در ژاپن، ۲۵ درصد در آسیا (به جز ژاپن)، ۱۲ درصد در امریکا و ۱۰ درصد از آن در اروپا بود.

اقدامات پاناسونیک به سه حوزه ی “کسب و کار”-مصرف کننده، راه حل ها و اجزا و دستگاه ها-و نُه “کمپانی تابع”-شبکه های AVC (که ۱۷ درصد از کل درآمد پاناسوینک در سال ۲۰۱۲ را شامل شد)، رویکردهای زیست محیطی (شامل ۱۵درصد از درآمدها)، لوازم کاربردی (شامل ۱۵درصد از درآمدها)، دستگاه های صنعتی (شامل ۱۴درصد از درآمدها)، سیستم ها و ارتباطات (شامل ۸ درصد از درآمدها)، سیستم های خودرویی (شامل ۷ درصد از درآمدها)، انرژی (شامل ۶ درصد از درآمدها)، روش های بهداشت و درمان.

پاناسونیک در سال ۲۰۱۲ در کل ۵۲۰۲۱۶ میلیون ین در زمینه ی تحقیق و توسعه درآمد داشت، یعنی ۶٫۶ درصد از کل درآمدهایش در آن سال. از تاریخ ۳۱ مارس ۲۰۱۲، پاناسونیک ۱۴۰۱۴۶ اختراع در دنیا ثبت کرد.

در ژولی ۲۰۱۶ اعلام شد که پاناسونیک به دنبال ساخت دستاوردهای مربوط به حوزه ی هوش مصنوعی (AI) و یادگیری ماشین می باشد. بر اساس گزارش یکی از منابع، کمپانی حدودا ۱۰ میلیون دلار را برای خرید یا سرمایه گذاری مشترک کنار گذاشته است.

سیستم های خودروییِ پاناسونیک

سیستم های خودرویی پاناسونیک یکی از سازندگان تجهیزات اصلیِ کارخانه ی لوازم صوتیِ سیار مثل سیستم های صوتی ماشین، اسپیکر و ماژول های ناوبری میباشد. این کمپانی یکی از سازندگان فرعیِ اکثر تولید کنندگان عمده ی خودرو می باشد و تقریبا از تمام خودروسازان ژاپنی، امریکایی و بسیاری از خودروسازان اروپایی پشتیبانی می کند. در سال ۲۰۱۵، PAS 12.4 میلیارد دلار درآمد داشت.

پاناسونیک نیز قبلا محصولات صوتیِ پس از فروش مثل سیستم های پخش و اسپیکر را تولید می کرد.

 شرکت آویونیک پاناسونیک

شرکت آویونیک پاناسونیک (PAC) که یکی از شرکت های تابعه ی شرکت پاناسونیک امریکای شمالی می باشد در زمینه ی سیستم های سرگرمی حین پرواز (IFE) و سیستم های ارتباطی فعالیت دارد. مقر اصلی آن در لِیک فارست، کالیفرنیا می باشد جایی که مهندسی، توسعه و تست سیستم ها در آن انجام میشود. نصب سیستم، مهندسی، عملیات کیفیِ عمده، صدور گواهینامه و مدیریت برنامه در بوتهل، واشنگتن انجام میشود. شرکت آویونیک پاناسونیک تقریبا ۳۳۰۰ کارمند را در بیش از ۷۰ نقطه از جهان به کار گرفته است که مقرهای اصلی آن در لندن، تولوز، هامبورگ، دالاس، دوبی و سنگاپور می باشد. تولیدات قطعه عمدا در اوساکا، ژاپن انجام میشود.

در فوریه ۲۰۱۷، پاناسونیک اعلام کرد که مسئله ی شرکت تابعه توسط مقامات امریکایی تحت FCPA مورد بررسی قرار گرفته است.

شرکت ارتباطات سیار پاناسونیک

شرکت ارتباطات سیار پاناسونیک گوشی های تلفن همراه و تجهیزات مربوط به آن را تولید می کند. از سال ۲۰۱۲، این شرکت حدودا ۲۰ درصد از سهم بازار گوشی ژاپن را در دست دارد. پاناسونیک در حوزه ی گوشی های تلفن همراه نیز فعال بود، اما در دسامبر ۲۰۰۵ به دلیل فروش کم از بازارهای جهانی کناره گیری کرد. پاناسونیک در سال ۲۰۱۲ به بازارهای خارجی بازگشت و گوشی هوشمند Panasonic Eluga با سیستم عامل اندروید را عرضه کرد. در ژولی ۲۰۱۳ پاناسونیک اعلام کرد که کمپانی مدل جدید گوشی های هوشمندش را برای  NTT DoCoMo عرضه نخواهد کرد. چون NTT DoCoMo تمرکزش را بر روی محصولات سونی و سامسونگ گذاشته است. در سه ماهه ی دوم سال ۲۰۱۳ شرکت ارتباطات سیار پاناسونیک ۵٫۴ میلیارد ین ضرر کرد. از ژولی ۲۰۱۳ تا ژانویه ۲۰۱۸ Panasonic India یک سری جدید از گوشی های هوشمند اندروید تحت عنوان سری p را همراه با گوشی های سری Eluga عرضه کرد.

شرکت پاناسونیک امریکای شمالی

شرکت پاناسونیک امریکای شمالی شعبه ی اصلیِ پاناسونیک در ایالات متحده می باشد. از سال ۲۰۱۳ مقر اصلی این شرکت در نیووارک، نیوجرسی می باشد. این در حالیست که تا دهه ی ۱۹۸۰ مقر آن در سیکوکس بود. این دو محل در منطقه ی دروازه ی نیوجرسی واقع شده اند.

این شرکت در سپتامبر ۱۹۵۹ در شهر نیویورک سیتی در MetLife Building تاسیس و تا قبل از ۲۰۰۵ به شرکت برق ماتسوشیتا امریکا (MECA) معروف بود.

پاناسونیک در اروپا

شرکت های تابعه ی پاناسونیک در اروپا Panasonic Europe Ltd و Panasonic Marketing Europe GmbH هستند. دفتر مرکزی پاناسونیکِ اروپا در لندن واقع شده اما به دلیل خروج انگلیس از اتحادیه ی اروپا (Brexit) میخواهد دفتر خود را به شهر آمستردام هلند منتقل کند. پاناسونیک حدودا ۱۲۰۰۰ کارمند را در اروپا استخدام کرده و این بخش حدودا ۱۰ درصد از کل درآمد کمپانی پاناسونیک را به خود اختصاص داده. در سال ۲۰۱۲، پاناسونیک حدودا ۱۰ درصد از بازار لوازم الکترونیک در اروپا را در اختیار داشت و پس از سامسونگ (۲۶ درصد) و ال جی (۱۲ درصد) در رده ی سوم قرار داشت.

پاناسونیک یک فروشگاه زنجیره ای را در انگلستان و ایسلند به نام “Panasonic Store” اداره می کند که منحصرا محصولات پاناسونیک را می فروشند. تا قبل از ۲۰۰۸ از فروشگاه ها این فروشگاه ها به ” shop@Panasonic ” معروف بودند.

در نوامبر ۲۰۱۰، Panasonic Electric Works شرکت Panasonic Electric Works Vossloh-Schwabe Serbia d.o.o که یک شرکت جدید در سویلاجناگ، صربستان است را تاسیس کرد تا بتواند دستگاه های الکترونیک با صرفه (ballasts) را برای لوازام روشنایی تولید کند. در ژانویه ۲۰۱۱ دوره ی تولید آن آغاز شد.

در می ۲۰۱۵، پاناسونیک سرویس خورشیدی مجازی خود را برای مصرف کنندگان انگلیسی خود راه اندازی کرد. این سرویس به کاربران این اجازه را می دهد تا یک شبیه سازی را برای تخمین مقدار انرژی تولیدی در صورت نصب این سیستم در خانه هایشان انجام دهند.

پاناسونیک در هند

آقای دایزو به عنوان رئیس دفتر منطقه ایِ پاناسونیک در هندوستان (که در هاریانا واقع شده) در شرکت Panasonic India Pvt Ltd خدمت می کند.

شرکت پاناسونیک در اندونزی

PT Panasonic Gobel Indonesia (که قبلا به آن PT National Gobel Indonesia گفته میشد) نام شرکت مربوط به بخش اندونزی می باشد که در کاواننگ، شرق جاکارتا واقع شده است. هیرویوشی سوگا رئیس فعلی و راچمت گوبل عضو هیئت رئیسه می باشد. گوبل نیز عضو هیئت رئیسه ی Indosat می باشد. Panasonic Gobel Indonesia یک سرمایه گذاری مشترک بین شرکت پاناسوینک ژاپن و گروه تولیدی گوبل در اندونزی می باشد.

اقدامات قبلی

Panasonic 3DO

مقاله اصلی: ۳DO تعاملیِ چند نفره

پاناسونیک به تولید سیستم های گیمینگ ۳DO همراه با GoldStar و Sanyo پرداخت، اما سه سال بعد کار خود را متوقف کرد، چون موفق نبود. از سال ۱۹۹۳ تا ۱۹۹۶ کلا ۲ میلیون سیستم فروخته شد، هر چند که مشخص نیست چه مقدار از این ها توسط هر تولید کننده فروخته شد. پاناسونیک برای تولید کنسول جانشین ۳DO یعنی M2 حق انحصاری را به دست آورد اما در نهایت به دلیل وجود بازار بسیار رقابتی در آن زمان، از تولید و انتشار آن خودداری کرد.

محصولات

پاناسونیک محصولات و خدمات زیادی را ارائه میدهد که شامل محصولات مربوط به تهویه مطبوع، یخچال ها، شستشوی ماشین، کمپرسورها، سیستم روشنایی، تلویزیون، کامپیوترهای شخصی، تلفن های همراه، تجهیزات صوتی، دوربین، تجهیزات پخش، پروژکتور، سیستم برق خودرو، دستگاه های نوری، دوچرخه، مواد الکترونیکی و ماژول فتوولتائیک می شود. لوازم تهویه مثل فن های الکتریکی تحت KDK تولید شده و با نام پاناسونیک پخش می شوند.

شرکت پاناسونیک که همه ی محصولات و خدماتش را به صورت مجازی تحت برند پاناسونیک در کل دنیا به فروش می رساند، در سه ماهه ی اول ۲۰۱۲ برند Sanyo را از کار متوقف کرد. کمپانی پاناسونیک محصولاتش در طول فعالیتش محصولاتش را تحت نام های تجاری مختلفی به فروش رسانده است.

در سال ۱۹۲۷، بنیانگذار شرکت نام “National” (ناسیونال) را برای لامپ های تولیدیِ جدیدش انتخاب کرد. در سال ۱۹۹۵ کمپانی تحت نام تجاریِ ” PanaSonic” شروع به تولید اسپیکرهای صوتی و لامپ برای بازارهای خارج از ژاپن کرد. این اولین باری بود که از نام ” Panasonic” استفاده میشد. کمپانی در سال ۱۹۶۵ برای تجهیزات صوتی اش از نام “Technics” استفاده کرد. استفاده از نام تجاری چند دهه طول کشید.

در ماه می ۲۰۰۳، کمپانی اعلام کرد که ” Panasonic” قرار نام تجاریِ جهانی شود و شعار جهانی “ایده های پاناسونیک برای زندگی” را راه اندازی کرد. کمپانی شروع به متحد کردن نام های تجاری اش به ” Panasonic” کرد و در مارس ۲۰۰۴ اسم “National” را برای محصولات خارجی خود انتخاب کرد (به غیر از محصولات ژاپنی). در ژانویه ۲۰۰۸، کمپانی اعلام کرد که میخواهد نام تجاری “National” را در ژاپن متوقف و از مارس ۲۰۱۰ آن را با ” Panasonic” جایگزین کند. در سپتامبر ۲۰۱۳، کمپانی تصمیم گرفت که شعار ده ساله ی خود را بازنویسی کند. آنها برای نشان دادن بهترِ چشم انداز سازمان شعار “زندگی بهتر، دنیای بهتر” را به کار گرفتند.

Rasonic یکی از برندهای کمپانی Shun Hing Electric Works و Engineering Co. Ltd بود. در ژوئن ۱۹۹۴، شرکت دستگاه های صنعتی شان هینگ پاناسونیک (هنگ کنگ) و شرکت صنعتی پاناسونیک SH (شنژن) با سرمایه گذاری مشترک بین شرکت برق صنعتی ماتسوشیتا و گروه شان هینگ تاسیس شدند و Rasonic که یک برند برای MEI و شرکت پاناسونیک می باشد را راه اندازی کردند.

در سپتامبر ۲۰۱۴، پاناسوینک اعلام کرد که نام تجاری Technics را احیا خواهد کرد.

حمایت مالی

فوتبال

پاناسونیک از یکی از بازیکنان فوتبال آلمان به نام مارکو رویس که در بوندس لیگا در باشگاه دورتموند بازی می کند، حمایت می کند.

پاناسونیک نیز اسپانسر یکی از باشگاه های لیگ برتر ژاپن (لیگ جی) به نام گامبا اوزاکا می باشد.

پاناسونیک شریک رسمی و اسپانسر لیگ قهرمانان آسیا و لیگ برتر فوتبال است.

از سال ۱۹۸۱ تا ۱۹۸۳، پاناسونیک اسپانسر پیراهن باشگاه فوتبال انگلیسیِ ناتینگهام فارست بود.

در ۱۶ ژانویه ۲۰۱۰، پاناسونیک یک قرارداد سه ساله به ارزش ۴۷ میلیون دلار (۵۱۸٫۵۰ پوند) با تیم ملی فوتبال هند امضا کرد.

موارد دیگر

پاناسونیک اسپانسر اصلی تیم تویوتا در مسابقات فرمول یک (که فعلا منحل شده) می باشد.

پاناسونیک یکی از حامیان اصلی برنامه فرمول یک تویوتا به نام Panasonic Toyota Racing است. هیرو ماتسوشیتا نوه ی بنیانگذار شرکت یکی از رانندگان سابق ماشین مسابقه است که میتواند یک شرکت نظارت بر حامیان مالی را اداره کند.

پاناسونیک نیز در سال ۲۰۰۵ اسپانسر سری Busch شرکت NASCAR بود. در سال ۲۰۰۷ پاناسونیک با Hendrick Motorsports شریک شد و به عنوان یکی از حامیان اصلی تیم ماشین ۲۴ به رانندگی Jeff Gordon در دو مسابقه در سال ۲۰۱۴ و ۲۰۱۵ بود.

پاناسونیک اسپانسر برخی از فیلم سازان حرفه ای می باشد، به این صورت که برای پروژه هایشان به آنها دوربین فیلم برداری قرض می دهد. از دوربین پاناسونیک مدل Panasonic Lumix DMC-GH1 در فیلم ترسانک سوئدی به نام Marianne استفاده شده است.

پاناسونیک از زمان بازی های المپیک سئول در سال ۱۹۸۸ یکی از اسپانسرهای سطح بالای بازی های المپیک بوده است.

پاناسونیک از ۱۹۷۵ تا ۱۹۸۹ همراه با Technics شریک رسمی و اسپانسر بوستون سلتیکس بود. تبلیغات مختلف پاناسونیک در دهه ی ۱۹۸۰ در بوستون گاردن وجود داشتند.

در ۸ سپتامبر ۲۰۱۶، پاناسونیک به عنوان اسپانسر تیم جدید جگوار فرمول E کار می کرد.

در ۱۴ فوریه ۲۰۱۷ پاناسونیک اسپانسر اصلی لیگ سری A بسکتبال که حرفه ای ترین لیگ بسکتبال در ایتالیا و یکی از لیگ های بین المللی سطح بالا در اروپا می باشد، شد.

رکوردهای زیست محیطی

پاناسونیک رده ی یازدهم (از بین ۱۶ رده) را در فهرست صلح سبز دارد. در این لیست تولیدکنندگان الکترونیک بر اساس سیاست ها و روش های کاهش تاثیر بر محیط زیست، تولید محصولات سازگار با محیط زیست و پایدار سازی عملیات رده بندی شده اند. کمپانی پاناسونیک یکی از برترین کمپانی ها در زمینه ی معیارهای محصولات است و در حوزه ی چرخه ی زندگی محصولات و تعداد محصولاتی که عاری از پلی وینیل کلرید پلاستیک (PVC) هستند قابل ستایش می باشد. این کمپانی نیز در زمینه ی بهره وری انرژی (به صورت ۱۰۰ درصد) و تلویزیون های مجهز به آخرین استانداردهای Energy Star در بالاترین رده قرار دارد.

با این حال، رتبه ی پاناسونیک به واسطه ی نمره ی کمی که در معیار انرژی کسب کرد پایین آمد.

شعارهای شرکت پاناسونیک 

  • زمان فقط کمی از ما جلوتر است (دهه ۱۹۷۰-۱۹۸۰)
  • از خودتان بیشتر انتظار داشته باشید (۱۹۷۰ – ۱۹۷۰ استرالیا)
  • چه خبر پاناسونیک (۱۹۹۰-۱۹۹۶)
  • پاناسونیک، چیزی که من میخواهم (۱۹۹۶-۲۰۰۳)
  • پاناسونیک جدید چیست (۱۹۹۶-۲۰۰۳)
  • ایده هایی برای زندگی (۲۰۰۳-۲۰۱۳)
  • زندگی بهتر، دنیای بهتر (۲۰۱۳-۲۰۱۷)
  • بیایید بهتر زندگی کنیم (۲۰۱۷-۲۰۱۸)

 

سهیل مهدی زاده

سهیل مهدی زاده

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها